Welkom bij bakkerij Tetteroo!

Haal uw brood en banket bij Bakkerij Tetteroo in Eemnes

De reputatie van Bakkerij Tetteroo is door het hele Gooi bekend. Wij bakken al ruim 65 jaar het lekkerste brood en banket, en doen dit inmiddels ook alweer zo'n 50 jaar in 't Gooi. U vindt onze bakkerij in Eemnes, Bussum, Blaricum en Laren. In al deze plaatsen hebben we een grote schare trouwe klanten, die wel weten waar je de beste taarten sloffen van 't Gooi kunt vinden! Wij zijn een bakker in Eemnes waar al het brood en banket in de eigen bakkerij wordt gebakken. Bij ons vindt u geen fabriekswerk, maar alleen ambachtelijk brood dat door vakmensen wordt geproduceerd. Het is bijna magie hoe onze bakkers iedere keer weer iets lekkers weten te maken van zulke simpele ingrediënten!

De lekkerste banketbakker in Eemnes

Bent u toevallig een dagje in Eemnes en zoekt u wat lekkers voor de lunch of bij de koffie? Loop dan vooral eens bij onze bakkerij in Eemnes naar binnen. Maar ook als u voor uw dagelijkse gebruik het beste, meest smakelijke brood wilt hebben, dan staat onze deur wagenwijd voor u open. Wij zijn als bakker in Eemnes een familiebedrijf, waar ook na ruim 65 jaar nog volop familie meewerkt aan de dagelijkse productie. De kennis over het maken van het lekkerste brood en gebak is door de jaren heen van generatie op generatie doorgegeven, zodat u altijd zeker kunt zijn van het lekkerste brood en banket in 't Gooi en omstreken.

Zelf brood en banket leren bakken?

Bij onze huisbakker gaat om 03.30 uur de wekker, zodat hij in de bakkerij aan de slag kan gaan. Als u zelf eens een kijkje in onze bakkerij zou willen nemen en ook iets lekkers wilt bakken, dan is dat mogelijk. We geven als banketbakker in Eemnes regelmatig leuke workshops waarmee een klein beetje van onze geheimen te weten kunt komen. U leert alles over onze eerlijke ingrediënten en technieken... Maar niet teveel natuurlijk! Het geheim van ons bijzondere brood en banket moet ook een beetje geheim blijven. We zien u graag in onze winkel, waar ons hele assortiment voor u klaarstaat.

© 2013 - 2015 Bakkerij Tetteroo - site by Studio Strikk