Bakkerij Blaricum

Bakkerij Tetteroo voor het lekkerste brood en banket in Blaricum

Bakkerij Tetteroo is een bakkerij in Blaricum waar traditie wordt gekoppeld aan nieuwe invloeden. Bij ons vindt u dat lekkere brood waar u elke dag weer van geniet, en het zalige banket dat van elk feestje een festijn maakt. Al onze producten worden gemaakt volgens traditionele technieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Maar als je als bakker in Blaricum je klanten ook wilt blijven verrassen, dan moet je af en toe eens iets nieuws proberen. Vandaar dat onze vanille bijvoorbeeld van Tahiti komt, de plaats op de wereld waar de lekkerste vanille vandaan komt! Dit proeft u onder andere in onze crème Suisse, die we dagelijks gebruiken in onze tompouces. Benieuwd naar alle lekkere producten? Neem snel een kijkje in onze webshop!

Traditie en vernieuwing

Als banketbakker in Blaricum willen we onze klanten het lekkerste gebak voorschotelen. Zo maakt Bakkerij Tetteroo bijvoorbeeld de lekkerste sloffen taarten van ’t Gooi. Maar ook als bakker in Blaricum willen we alleen maar lekkere producten aanbieden die op eerlijke wijze zijn gebakken. Bij ons geen onnodige smaaktoevoegingen, maar alleen die producten waar een brood echt lekker van wordt. Neem bijvoorbeeld ons speltbrood, het enige dat u daar aan ingrediënten in vindt is speltmeel, water, zout en levain. Zo krijg je het beste brood dat niet alleen buitengewoon smakelijk, maar ook zeer gezond is.

De beste bakkerij in Blaricum en omstreken

Wij zijn een bakker in Blaricum die altijd op zoek is naar nieuwe methodes en producten om ons brood en banket nog lekkerder te maken. Maar onze kennis delen we ook graag met anderen. We geven workshops in onze bakkerij, waar u een klein beetje van de geheimen van onze bakkers leert kennen. Maar onze mensen delen deze kennis ook in andere landen. Zo gaat een van onze bakkers regelmatig als bakkerij expert naar landen als Nepal, de Filipijnen en Colombia. Als banketbakker in Blaricum staan we zo middenin de wereld. We combineren de ambachtelijke methodes die we al 65 jaar gebruiken met nieuwe technieken, voor de beste resultaten! Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze bakkerswinkel in Blaricum om al onze producten op een rijtje te zien.