Taarten Laren

De lekkerste taarten voor elke gelegenheid

Op zoek naar een lekkere taart in Laren? Dan kunnen we u zo tien adressen geven waar u deze taart kunt halen. Maar bent u op zoek naar de lekkerste taarten van Laren? Dan is er eigenlijk maar een bakkerij waar u die kunt halen: Bakkerij Tetteroo! Wij kennen al vele tientallen jaren het geheim van een goede taart, die er niet alleen prachtig uitziet maar ook zo lekker is dat vingers het gevaar lopen erbij opgegeten te worden.

Bijzondere taarten in Laren

Het zelf bakken van taarten is momenteel zeer populair in Nederland. Op televisie zijn programma’s over het bakken van taarten, er zijn tijdschriften en websites die er vol mee staan. Maar hoe lekker deze taarten ook zijn, er gaat niets boven een taart die door een professionele banketbakker is gemaakt volgens een recept dat van generatie tot generatie is doorgegeven. Bakkerij Tetteroo bestaat al bijna 65 jaar en is al sinds 1961 actief in Laren. De beste taart van Laren en omstreken vindt u dan ook bij ons. We hebben daarbij een zeer ruim assortiment. Bent u gek op chocolade? Wij hebben de taart voor u! Liever een taart met veel slagroom? Kom gerust eens langs in onze winkel om de opties te bekijken. Een taart bestellen in Laren is ook mogelijk. Belt u ons op met uw wensen, of neem een kijkje in onze webshop.

Taarten bestellen in Laren

Voor taarten in Laren is Bakkerij Tetteroo al vele jaren het aangewezen adres. Bent u ook zo gek op onze taarten? Wordt dan ambassadeur van onze bakkerij! U krijgt voorproefjes van nieuwe producten, waar we uw ongezouten mening om vragen. Ook bent u welkom bij proeverijen en krijgt u op uw verjaardag gratis gebak van ons! We kunnen bijna geen betere reden bedenken om ook ambassadeur te worden… U kunt ook inschrijven voor onze workshops. We willen best een paar geheimen voor de beste taart in Laren met u delen.