Gebak Laren

Gebakjes bestellen in Laren

Op zoek naar het lekkerste gebak van Laren en omstreken? Kom dan eens langs bij Bakkerij Tetteroo. Bij ons vindt u het lekkerste gebak van ’t Gooi, in onze winkels in Laren, Blaricum, Bussum en Eemnes. Het is moeilijk kiezen als u al dat lekkers bij elkaar ziet staan. We verkopen zowel gebakjes als taarten, en weten met onze producten elke verjaardag of ander feest op te vrolijken. Gebakjes in Laren bestellen is altijd mogelijk. U kunt langskomen bij onze winkel, maar al dat lekkers is ook online te bestellen in onze webshop. Hier vindt u een aantal van onze populairste varianten in het assortiment.

De lekkerste gebakjes in Laren

Bakkerij Tetteroo is een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar het lekkerste brood en banket in de etalage heeft liggen. Begonnen in een bescheiden bakkerij in Apeldoorn, is het nu een bedrijf met meerdere filialen. De kennis is altijd van generatie op generatie doorgegeven, samen met de geheimen van echt lekker gebak maken! Al het gebak in Laren wordt in onze eigen bakkerij gemaakt, zodat het altijd helemaal vers in onze winkels kan liggen. Per slot van rekening smaakt gebak het best als het nog lekker vers is!

Zelf aan het bakken

Zelf taarten en gebak maken is momenteel erg populair. Als u eens een kijkje wilt nemen bij echte banketbakkers, kom dan langs bij een van onze workshops. Hier delen onze bakkers het geheim van het maken van gebakjes in Laren. U kunt ze het hemd van het lijf vragen en zelf proberen hun kwaliteit te evenaren. Bent u fan van onze gebakjes? Word dan ambassadeur van Bakkerij Tetteroo. Als u ons af en toe uw mening geeft en uw vrienden, familie en bekenden over ons vertelt, dan krijgt u van ons regelmatig lekkers. We organiseren voor onze ambassadeurs proeverijen en geven gratis gebak weg als een van onze ambassadeurs jarig is. Dat is nog een extra reden om gebakjes te bestellen in Laren! Neem gerust een keer een kijkje in onze winkel om te zien wat we allemaal in het assortiment hebben.