Chocola Laren

De lekkerste chocola komt uit Laren!

Alleen al het woord chocola kan ervoor zorgen dat mensen spontaan naar de kast willen lopen om een lekkere reep, bonbon of ander snoepje te pakken. Bakkerij Tetteroo maakt de lekkerste chocola van Laren en omstreken. We hebben onze eigen bakkerij waar onze professionele bakkers op ambachtelijke wijze deze chocola maken. Deze chocolade in Laren kopen kan bij onze bakkerij, waar u naast chocola ook nog vele andere heerlijke producten kunt krijgen. We verkopen bijvoorbeeld eerlijk brood dat alleen met natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Gebak dat van elk feest een festijn maakt, zoals de sloffen taartjes van onze huisbakker. En natuurlijk de meest zalige chocola in Laren.

Het geheim van goede chocola

Om goede chocola te kunnen maken heeft u de beste productstoffen nodig. Maar alleen daarmee kom je er niet. U moet ook de juiste technieken hebben, alsmede de beste ‘gereedschappen’ om de chocolade mee te maken. Bij Bakkerij Tetteroo wordt al vele tientallen jaren chocola gemaakt. Bakkerij Tetteroo bestaat al ruim 65 jaar en in die tijd is veel ervaring opgebouwd op het gebied van het maken van chocolade. De geheimen van goede chocolade zijn doorgegeven van generatie op generatie. Dit zorgt ervoor dat Bakkerij Tetteroo nog steeds de plek in Laren is waar u de beste chocolade kunt halen!

De lekkerste chocolade, en meer!

Naast de lekkerste chocolade van Laren kunt u bij Bakkerij Tetteroo ook terecht voor andere topproducten. Neem bijvoorbeeld ons Allinson speltbrood, dat gemaakt is van speltmeel, zout, water en levain. Juist door die puurheid smaakt het zo goed. Of neem onze huisgemaakte jam, ook al zonder onnodige toevoegingen. En wat te denken van onze tompouces, die zo lekker zijn door de crème die wordt bereid met vanille uit Taihiti! Bakkerij Tetteroo is het adres in Laren waar u moet zijn voor eerlijke producten die de rijke smaak hebben die u van brood en banket verwacht. Neem ook eens een workshop bij ons om een klein kijkje in de keuken te krijgen! In onze winkel vindt u al onze producten uitgestald. We denken dat het moeilijk kiezen gaat worden…