Bakkerij Tetteroo Eemnes

Ambachtelijke broden en de lekkerste taarten

 

De bakkers van Bakkerij Tetteroo in Eemnes gaan iedere ochtend vroeg uit de veren om ambachtelijk biologisch brood en heerlijk banket voor u te bakken. Onze reputatie is dan ook door het hele Gooi bekend. Wij gaan enkel voor de hoogste kwaliteit. Onze bakkerij in Eemnes is een echt familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar de lekkerste broden en banket maakt. In de eigen bakkerij wordt met veel passie gewerkt aan hoogstaande specialiteiten, waaronder onze bekende taarten. Klanten komen langs bij Bakkerij Tetteroo in Eemnes voor de beste taarten van ’t Gooi en daar zijn wij erg trots op. Bij onze bakker in Eemnes vindt u geen lopendebandwerk, maar vers ambachtelijk brood dat door echte vakmensen gebakken wordt.

Het beste brood bij Bakkerij Tetteroo Eemnes

 

Bent u in de buurt van Bakkerij Tetteroo in Eemnes? Kom dan eens bij ons langs voor lekkere lunchgerechten. Wij maken graag heerlijke belegde lunchbroodjes voor u. Daarnaast koopt u bij ons het meest smakelijke brood van de omgeving. Ons brood is biologisch en van hoogstaande kwaliteit. Dit is ook terug te vinden in de bijzondere smaak. Wat dacht u van biologisch volkoren of notenbrood? Deze en veel meer soorten zijn erg populair bij onze vaste klanten.

 

Alleen het lekkerste banket bij Bakkerij Tetteroo Eemnes

 

Voor onze bakker in Eemnes is het een passie om enkel het allerlekkerste banket voor u te maken. Wij doen dit dan ook met veel passie in onze eigen bakkerij. De heerlijke producten, zoals onze diverse taartsloffen vallen enorm in de smaak. Zo verkopen wij met plezier de zalige chocolade sloffen, citroen merengue sloffen en woudsloffen. Wij staan immers bekend als de bakker met de lekkerste taartsloffen van ’t Gooi. Daarnaast kunt u uiteraard terecht voor diverse specialiteiten, zoals het overheerlijke Toscaanse taartje en de échte Gooische moppies.

 

Bestel nu heerlijke broden & banket bij Bakkerij Tetteroo Eemnes

 

Wilt u graag uw favoriete broden of smakelijk banket bestellen bij onze bakker in Eemnes? Bekijk dan hier ons assortiment en doe eenvoudig uw bestelling. Heeft u vragen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen met 035-5335544.