Gebak Eemnes

Voor het lekkerste gebak in Eemnes moet u bij Bakkerij Tetteroo zijn

Wat is het geheim van een echt lekker gebakje? Zijn het de ingrediënten? Het ambachtelijke meesterschap waarmee ze gebakken worden? Of zitten er geheimen verscholen in zo’n zalig pakketje? Bij Bakkerij Tetteroo gaan we u die geheimen niet verklappen, onze excuses! Wij vinden dat u gewoon van al dat lekkers moet genieten, wat door onze trouwe klanten ook massaal wordt gedaan. Gebakjes in Eemnes zijn niet lekkerder te krijgen dan de gebakjes die u bij ons in onze winkel vindt. Al het gebak in Eemnes bij Tetteroo wordt ook door onze eigen bakkers gebakken. We gebruiken hiervoor recepten die al meerdere generaties worden doorgegeven.

Het lekkerste gebak in Eemnes en omstreken

Gebakjes bestellen in Eemnes kan zowel in onze winkel als op onze website. We hebben een webshop waar u delen van ons assortiment kunt bestellen. Langskomen in de winkel om daar een keuze te maken kan natuurlijk ook. We waarschuwen u wel: als u al dat lekkers zo bij elkaar ziet liggen zal het moeilijk zijn om een keuze te maken! Vooruit, we willen u wel een van onze geheimen verklappen. Voor die zalige crème in onze tompoucen gebruiken we niet zomaar vanille, maar vanille die helemaal uit Taihiti komt! Daar is in onze ogen de beste vanille van de wereld te vinden.

Een grote verscheidenheid aan gebakjes in Eemnes

Wilt u toch nog iets meer te weten komen over hoe wij ons gebak maken? Kom dan eens langs bij een van onze workshops. Hier krijgt u een tipje van de sluier en leert u zelf hoe u dat lekkers moet maken. Of wordt ambassadeur van Bakkerij Tetteroo. U krijgt dan regelmatig een proeverij, en mag meebeslissen of een nieuwe soort gebak of brood lekker genoeg is voor in de winkel. Lees hierover meer op onze website. Hier leest u ook alles dat u moet weten over gebakjes bestellen in Eemnes. Bij Bakkerij Tetteroo natuurlijk! Of komt eens langs in de winkel om te komen kijken en ruiken wat voor lekkere dingen wij allemaal in de aanbieding hebben.